Поліцейські знайшли підозрюваного у семи шахрайствах

Це робив засуджений з в’язниці

Засуджений за крадіжки 35-річний житель Сарненського району відбуває покарання в одній із установ на території Рівненщини.

Зловмисник зазвичай повідомляв про дорожньо-транспортну пригоду або про перебування когось із родичів у медзакладі та наголошував на необхідності термінових коштів для лікування і порятунку нібито потерпілого. Для реалізації своєї злочинної діяльності користувався послугами костопільських таксистів, які під’їжджали до помешкань ошуканих за грішми і перераховували їх через термінал на банківські картки чи поповнювали рахунки мобільних номерів телефонів.

Наразі поліцейські довели причетність зловмисника до семи скоєних кримінальних правопорушень на загальну суму майже 45 тисяч гривень.

Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Тож тепер термін ув’язнення чоловіка може продовжитися мінімум на три роки.

Водночас з початку року на Рівненщині відкрито майже півтори тисячі кримінальних проваджень за фактом шахрайства. Правоохоронці кажуть, що через необачність, а заразом і довірливість громадян до незнайомих їм осіб, до рук аферистів потрапляють накопичені роками заощадження рівнян і жителів області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень