Здолбунівчанку вкотре затримали за зберігання наркотиків (ФОТО)

За словами правоохоронців, 39-річна жителька Здолбунова вже понад два роки вживає наркотичні засоби

Жінка вже неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності і тепер за незаконне зберігання наркотиків її знову покарають.

Поліцейські на підставі ухвали суду провели санкціонований обшук у квартирі жінки. За його результатами вилучено три поліетиленових пакетики із метамфетаміном і пристрої для вживання наркотичних засобів.

Вилучену речовину направлено для проведення експертизи.

Здолбунівчанка, яка проживає разом зі своєю 19-річною дочкою, вчергове запевнила правоохоронців, що зберігала наркотики лише для власного споживання. Детальніше про жінку та покарання далі пресс-офіцер поліції Ольга Ангелова:

Відповідно до санкції статті їй не уникнути покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, можливого арешту до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Кримінальне провадження за цією справою вже відкрите.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень