На Рівненщині молодик проломив голову своєму знайомому

Тепер постане перед судом за завдані тяжкі тілесні ушкодження односельцю

Конфлікт між чоловіками, унаслідок якого постраждав 20-річний житель селища Мізоч, виник іще 29 червня. Хлопець потрапив на лікарняне ліжко із попередньо діагностованими легкими травмами.

Однак за результатами судово-медичної експертизи отримані тілесні ушкодження виявилися тяжкими.

Увечері 29 червня дня 20-річний житель Мізоча зустрівся зі знайомим та його двома друзями поблизу місцевого магазину. Усі четверо перебували у стані алкогольного сп’яніння і вирішили продовжили застілля уже разом.

Утім, 20-ти та 24-річний чоловіки почали з’ясовувати стосунки, в результаті чого молодший отримав спочатку удар в голову, потім — в обличчя, вдарившись головою об цегляний кут підвіконня будівлі.

 

Конфлікт на цьому вичерпався і всі розійшлися.

Коли ж хлопцю стало зле, він звернувся до лікарні, де медики у нього попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану височної ділянки та повідомили до поліції.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження поліцейські розпочали досудове розслідування, в межах якого була призначена і судово-медична експертиза.

Днями слідчі отримали її результати.

У чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток основи та лицевого черепа, забій головного мозку легкого ступеня, забій м’яких тканин голови та обличчя, які відносяться до

тяжких тілесних ушкоджень.

Слідчі Здолбунівського відділення поліції перекваліфікували кримінальне провадження та повідомили 24-річному жителю селища Мізоч про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень