Майже на 3 млн завищив вартість: підприємця підозрюють у розкраданні на ремонті дороги на Рівненщині (ФОТО)

Йдеться про директора приватного підприємства

Фото: Офіс Генерального прокурора

Директора приватного підприємства підозрюють у заволодінні бюджетними коштами. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, директор підприємства за попередньою змовою з керівником іншого пов’язаного з ним суб’єкта господарювання на понад 2,7 млн грн завищили вартість виконаних робіт з поточного ремонту ділянки автодороги на території Березнівського району.

 

Вони склали підроблені документи і подали для проведення оплати замовнику - Службі автомобільних доріг у Рівненській області.

Фото: Офіс Генерального прокурора

У подальшому підприємці незаконно заволоділи бюджетними коштами, перерахованими на рахунок підрядника за нібито виконані роботи. Частину цих коштів у сумі 1,1 млн грн знято готівкою в банківській установі, йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

Фото: Офіс Генерального прокурора

Сьогодні директору приватного підприємства повідомили про підозру.

У ході проведення 13 обшуків на території одного з районних центрів області правоохоронці вилучили понад 800 тис. грн, комп’ютерну техніку, документи, носії інформації, а також транспортні засоби підприємств, задіяних у схемі вчинення відповідних злочинів.

Необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаних злочинів тривають, вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень