Марнотратство в крові: знаки Зодіаку, що не вміють відкладати гроші

Бездумно витрачають кошти

Деякі люди старанно працюють, непогано заробляють і при цьому чудово відкладають гроші. Є й інші - ті, що працюють не менш старанно, але бездумно тратять. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку зовсім не вміють відкладати гроші.

Стрільці

Дуже роботящі, тому швидко заробляють гроші. Проблема починається тоді, коли їх треба утримати. Якщо Стрілець захоче вчворити щось веселе та авантюрне, він обов’язково це зробить, чого б це не вартувало. Сьрільці не схильні до довгострокового фінансового планування, але зазвичай це їх не дуже турбує, адже їхньою метою є накопичення досвіду та вражень, а не грошів.

Риби

Добрі і щедрі. Вони запросто можуть витратити гроші на когось іншого, а не купити щось собі. Крім того, вони не здатні взяти себе в руки та зупинити витрати. Риби часто купують багато речей, що просто сподобалися їм, навіть якщо ці речі не дуже потрібні.Через це Риби практично ніколи не мають накопичень.

Терези

Люди, народжені під цим знаком, витрачають для того, щоб мотивувати себе заробляти більше. Вони люблять дорогі речі, бо вважають, що вони того варті. Терези схильні до надмірних витрат, вони часто тікають від відповідальності за збереження своїх грошей. Найбільше Терези витрачають на вечірки, подорожі та шопінг. А ще вони часто позичають гроші друзям і тягнуть час, щоб нагадати про це. В результаті друзі також не виявляють бажання повернути гроші вчасно. Крім того, Терези схильні до азартних ігор, що не сприяє накопиченню.

Леви

Марнотратство - їх спосіб життя, тому кошти на їх рахунках не затримуються. Леви не відмовляють собі в задоволенні побалувати себе коханого. Саме гроші вони вважають мірилом своїх досягнень - представникам цього знаку необхідно витрачати, щоб почуватися впевненими. Причому Леви зазвичай витрачають без докорів сумління, бо знають, що завжди зможуть себе забезпечити.

Джерело: Ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень