Нечуваний егоїзм – Тельцям, дуже хороша новина – Дівам: гороскоп на 20 лютого

А Овни мають сказати минулому «Ні»!

ОВНИ

Не варто концентруватися на минулих особистих стосунках, бо проґавите важливі події, які відбуватимуться цього дня. Не виключено, що доведеться приборкувати свій темперамент, аби уникнути конфліктів.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете егоїстичними, як ніколи. Вас навряд чи будуть цікавити потреби інших людей. Не відмовляйтеся від мети свого життя, а просто постарайтеся не нашкодити іншим.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться розбиратися з якоюсь побутовою проблемою. Та ще й у найкоротший термін. Сконцентруйтеся на меті й не забудьте підстрахуватися на випадок провалу.

РАКИ

Зараз вам краще не брати на себе відповідальність. Також будьте обережними з обіцянками – вам не вдасться дотримати слова.

ЛЕВИ

Саме час покращити своє особисте життя. Зараз у вас буде чимало можливостей, щоб змінити ситуацію або вплинути на своє коло спілкування.

ДІВИ

Чекайте на дуже приємні новини. Найімовірніше, дасть про себе знати якась особлива людина, про яку ви останнім часом постійно згадували.

ТЕРЕЗИ

Це сприятливий день для особистого життя, сім'ї та домашніх справ. У вашому житті починається період нових можливостей, який допоможе краще зрозуміти свої бажання і потреби.

СКОРПІОНИ

Ви справите на когось неприємне враження, тому краще уникати спілкування з людьми, від яких у вашому житті може щось залежати.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви зможете пробачити давні образи і зняти тягар зі свого серця. Також у вас буде шанс отримати бажане, але для цього ви маєте помітити знак, який вам дасть доля.

КОЗОРОГИ

Зараз вдалий період для вирішення фінансових і ділових питань. Але у справи доведеться зануритися повністю, забувши про відпочинок.

ВОДОЛІЇ

Цей день буде непродуктивним і не надто радісним: порожні розмови, емоційна нестійкість, труднощі у спілкуванні з партнерами. Тому зорі радять просто відпочити.

РИБИ

Зараз можна сміливо змінювати все, що вас не влаштовує. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки. Уникайте суперечок і конфліктів з людиною, яка вам дорога.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень