Цікава посада – Терезам, жага справедливості – Овнам: гороскоп на 17 лютого

А Риби можуть нічого не боятися

ОВНИ

Вас вирізнятиме ​​чутливість до будь-яких проявів несправедливості. Не заплющуйте очі й на несправедливий розподіл винагороди за спільну працю – вмійте відстояти свої інтереси.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете надзвичайно зарядженими на успіх, тому демонструватимете особливу ​​нетерпимість до навіть найменших спроб позбавити вас права розпоряджатися власною долею.

БЛИЗНЯТА

Добре подумайте перш ніж перейти до дій. І не перекладайте відповідальність на чужі плечі.

РАКИ

Ви зможете керувати перебігом подій. Але не намагайтеся маніпулювати людьми, бо це може закінчитися не надто добре. Успіх гарантований тим, хто вимогливий до себе та вміє чесним шляхом оминути перешкоди.

ЛЕВИ

Ви будете зосереджені виключно на собі. Інші вас цікавитимуть лише тоді, коли ви матимете з цього зиск. Зорі нагадують, що таке ставлення до людей – не найкращий спосіб влаштувати своє життя. Вам доведеться «платити за рахунками», та ще й з відсотками.

ДІВИ

Цього дня доведеться вирішувати проблеми з родичами або з'ясовувати стосунки з партнерами. Щоб уникнути неприємностей, постарайтеся тверезо оцінювати свої вчинки. 

ТЕРЕЗИ

Можливі глобальні зміни: переїзди, зміна роботи чи навіть діяльності. Найімовірніше вам запропонують цікаву посаду з гарною зарплатою. 

СКОРПІОНИ

Непомітно відсидітися цього дня вам не вдасться – доведеться приймати важливі рішення. В оточенні з'являться успішні люди, на яких варто орієнтуватися. 

СТРІЛЬЦІ

Не звалюйте на себе всю роботу. Та ще й не свою. Намагайтеся більше часу приділяти собі.

КОЗОРОГИ

Цей день пов'язаний з обманом і наклепами. Найближчим часом події будуть розвиватися не зовсім так, як ви хотіли, але, на жаль, вплинути на це вам не вдасться. 

ВОДОЛІЇ

Ha всі справи доведеться витрачати енергії і часу більше, ніж ви розраховуєте. А ще зорі рекомендують подумати про зміну іміджу.

РИБИ

Можете сміливо ризикувати й робити те, на що ви раніше не наважувалися. Навіть не сумнівайтеся – усі ваші починання будуть успішними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень