Обережно, вони читають чужі думки: 4 знаки Зодіаку з надзвичайними можливостями

Телепатією володіють лише ці четверо представників зодіакального сузір’я

Читати думки оточення, розуміти, хто і що думає – справа не з простих. І це вдається далеко не всім.

СКОРПІОНИ

Помисли та почуття оточуючих для вас – не загадка. Скорпіони з легкістю можуть передбачати реакцію людей на свої слова, на різні обставини. Також ви легко відрізняєте брехню від правди. Тому обдурити вас не виходить ні у кого. Але так само з легкістю Скорпіони можуть й маніпулювати іншими, в чому їм і допомагає їхній дар телепатії.

РИБИ

Від природи ви чутливі, ніжні. Без зайвих зусиль можете розуміти, що відчувають ваші близькі, можете зчитувати думки рідних. А ось зрозуміти чужих людей для вас – нелегко. Вони так і залишаються загадкою. Та Рибам це грає на руку. Річ у тім, що енергетичний захист у вас слабкий, через що ви й вразливі та можете піддаватися атакам недоброзичливців.

СТРІЛЬЦІ

Здатність до телепатії у вас є, але ви рідко її розвиваєте. Тож і розуміти, що думають та відчувають інші, можете тільки у виняткових випадках. Але разом із тим Стрільці мають розвинений емоційний інтелект. Це дозволяє зрозуміти чиїсь переживання та поспівчувати.

РАКИ

Ви чутливі, уважні і як ніхто інший вмієте розбиратися в людях. Це дозволяє вам без особливих зусиль визначати, про що думають інші, розпізнавати фальш та обман. Зрозуміти наміри оточуючих для вас зовсім нескладно. Це рятує вас від того, щоб опинитися у складних ситуаціях чи стикнутися зі зрадою.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень