Ці знаки Зодіаку на старості років отруюють життя рідним і не тільки

Особливості характеру з віком стають нестерпними

ТЕЛЕЦЬ

Відверто й у молоді роки це не прості люди. А з віком вони починають критикувати з приводом й без такого. І майже завжди всім не вдоволені. Вони не соромляться повчати дітей, онуків, сусідів і навіть родичів з якими раз на рік спілкуються. Тельці у віці стають дуже вразливі й страшенно ображають на рідних й друзів які не знаходять часу на спілкування з ними. Тож їм треба мати компанію для спілкування.

ДІВА

Діви сягнули вершини вимогливості до навколишніх. І поки вони зайняті роботою, то ніхто цього не помічає. Проте на пенсії коли вільного часу стає більше, їм ніби й зайнятися більше нічим як тільки дотинати близьких. Діва всім знайде завдання, всіх критикуватиме що роблять все не оскільки треба. Якщо щось піде не за планом, то сварки не уникнути. А перемогти цих людей у сварках можуть одиниці.

СКОРПІОН

З віком Скорпіони починають сумувати за молодими роками. Їх накриває хвиля песимізму, і перебувати поруч з людьми у такому гнітючому настрої дуже й дуже не просто. Астрологи навіть радять не жити з літніми Скорпіонами під одним дахом, бо так й самому не довго скотитися до депресії. Але щоб уникнути конфліктів окремо від Скорпіона треба селитися дітям й онукам. Літній Скорпіон майстер маніпуляцій, якщо його лишити самого. Вони цієї драми навіть не помічають.  Тож якщо у вашому оточенні є літні Скорпіони запасіться терпінням, адже й вони заслуговують на достойну старість.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень