Дуже тісна співпраця – Козорогам, прихований зміст у звичних речах – Ракам: гороскоп на 18 лютого

А Діви рахуватимуть гроші коханих

ОВНИ

Можливе зниження енергетичного потенціалу, тому краще багато справ на цей день не планувати. Корисними будуть процедури для зміцнення організму, але головне – у всьому знати міру.

ТЕЛЬЦІ

Навіть не думайте пасувати перед труднощами. Зараз може бракувати впевненості в собі, але не варто перебільшувати свої недоліки. Тим паче, що у вас є безліч переваг, за які вас поважають і готові підтримати.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що доведеться займатися проблемами побуту та матеріального забезпечення сім'ї, а також вирішувати конфлікти, які ви самі й створюєте. 

РАКИ

Деякі події цього дня матимуть прихований зміст, тому пильнуйте. Намагайтеся уникати конфліктів з рідними, навіть якщо привід здається вагомим. Вирішити непорозуміння ви зможете просто відверто поговоривши.

ЛЕВИ

Вам необхідно виділити час для цікавих справ, які не пов’язані з вашою щоденною роботою. Було б непогано зайнятися спортом.

ДІВИ

Можуть виникнути суперечки з коханими через вашу надмірну ощадливість. Шукайте компроміс, бо сваритися зараз не можна.

ТЕРЕЗИ

Цього дня витрат може буде більше, ніж зазвичай. Тому варто контролювати себе і не відкривати гаманець з будь-якого приводу.

СКОРПІОНИ

Зорі радять забути про скромність і сміливо заявити про себе. Зараз у вас є всі шанси досягти успіхів у різних сферах.

СТРІЛЬЦІ

Вас може збентежити настрій коханих. Зорі заспокоюють: незвичайній поведінці обранця може бути просте пояснення. На роботі будьте більш наполегливими – завдяки ентузіазму знайдете вірних прихильників.

КОЗОРОГИ

Цей день готує вам цікаве знайомство. Можлива тісна ділова співпраця з партнерами протилежної статі. А згодом вона може стати ще тіснішою…

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся позбутися мотлоху – як матеріального, так і духовного. Це допоможе мислити більш ясно, а значить і рішення ваші будуть правильними.

РИБИ

Не найкращий час для прийняття вольових рішень та тиску на партнерів. Питання, пов’язані з нерухомістю, теж краще відкласти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень