Солідний прибуток – Близнятам, додаткове навантаження без оплати – Скорпіонам: гороскоп на 21 лютого

А Водоліям доведеться скласти іспит на витримку

ОВНИ

Саме час зайнятися собою: позбутися поганих звичок і налагодити здоровий спосіб життя. Зорі впевнені, що зараз вам це вдасться.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня підвищиться працездатність, з’явиться неабияка бадьорість та енергійність. Навіть ймовірні непорозуміння не зіпсують вам настрою. 

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для тих, хто займається комерцією. Угоди, укладені зараз, принесуть солідний прибуток.  Несподіване та нестандартне рішення виявиться найбільш правильним.

РАКИ

Зараз найбільш вдалий час для вирішення питань з державними органами та представниками владних структур. 

ЛЕВИ

Несподівана перешкода, пов'язана з підступами недоброзичливців, може позначитися на досягненні мети. Вирішити проблему допоможе керівництво.

ДІВИ

День підходить для початку нових справ, переговорів і просто дружнього спілкування. Намагайтеся частіше дивувати коханих - це сприятиме зміцненню стосунків.

ТЕРЕЗИ

Цього дня у вашій світлій голові народяться нові цікаві ідеї та плани. Ймовірне зростання авторитету та впливовості. Починайте налагоджувати ділові зв'язки та контакти.

СКОРПІОНИ

На роботі не проявляйте надмірну активність, бо отримаєте додаткове навантаження без оплати. У відносинах з близькими виявіть мудрість і терпіння, а головне, утримайтеся від критики.

СТРІЛЬЦІ

Особливо корисною цього дня буде фізична активність. Уникайте зайвих витрат. І заспокойтеся - погані передчуття безпідставні.

КОЗОРОГИ

Вирішальний момент для справ, що стосуються близьких взаємин. Налаштуйтеся на найважливіше і не дозволяйте нікому збити вас з обраного шляху.

ВОДОЛІЇ

Становище планет схиляє до різких, необдуманих вчинків. Ви здатні рішуче усувати перешкоди, що виникли у взаєминах з партнерами, демонструвати наполегливість. Цього дня вам доведеться скласти іспит на цілеспрямованість та витримку.

РИБИ

Не виключено, що сторонній вплив, порада чи суб'єктивна оцінка ситуації негативно позначаться на результатах ділових зустрічей. А ось в особистому все буде чудово.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень