Манікюр на Новий рік 2021: на короткі та довгі нігті

Важлива складова ефектного образу


Новорічний манікюр – це важлива складова ефектного образу. Символом цього року є бик, тому буде доречно використати його у святковому нейл-дизайні.

 

 
 
 
 
 

Також, якщо ви не знаєте, в яких кольорах робити манікюр на Новий рік, то зверніть увагу на символічні червоні, зелені, білі, сріблясті та золоті покриття. 

 

 
 
 
 
 

Манікюр, як і все інше, на Новий рік повинен бути особливим. Це свято є чудовою нагодою, аби для дизайну нігтів використати символ нового року, дозволити собі більш яскраві кольори, блискітки та стрази. 

 

 

 
 
 
 
 

 


Прихильницям ніжного і стильного новорічного манікюру варто звернути увагу на класичний френч, виконаний лаком у золотому кольорі, різдвяні зірки, які можна хаотично розташовувати на нігтях, блискітки і глітер також вже стали традиційними прикрасами святкового манікюру. 

 

 
 
 
 
 


Традиційна комбінація святкового червоного і зеленого залишиться модною і для цього новорічного сезону. Зокрема, важливо обирати покриття того кольору, із яким вам потім буде комфортно в повсякденному життя.

 

 
 
 
 
 
Експериментуйте із поєднанням білого та сріблястого чи золотого, а також використовуйте блискітки різного кольору.
 
 
 
 
 

 

 

Джерело: 24 канал 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: манікюр
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень