Нові тренди осіннього манікюру (ФОТО)

Ізраїльский стилІст МарІя БалодІс представила оригінальні ідеї манікюру для осені 2019-го

За словами Марії Балодіс цієї осені дуже популярні в нейл-арті глибока зелень, трав'яні і відтінки хакі. Також у тренді будуть рослинні мотиви, витончена флористика в стилі мінімалізму - гілочки, листочки.

Одне з найулюбленіших у модниць і червоно-біло-чорне поєднання. Тандем цих кольорів в нейл-арті не втрачає своєї значущості, а лише доповнюється трендовими елементами. Чітка лаконічна геометрія з мерехтливої смужкою зробить звичне поєднання кольорів більш стильним.

Застосувавши чорний колір в поєднанні з білим, доповнивши простим дизайном, можна отримати топовий осінній манікюр.

Камуфлююче покриття тілесних відтінків, чіткі лінії, ідеальна геометрія - трендовий мінімалізм в манікюрі. А модний металевий штрих і мерехтливий нігтик додадуть шику і яскравості.

Імітація леопардового забарвлення в поєднанні з перетинаючою смужкою на тлі червоного матового покриття - один з варіантів трендового манікюру.

На думку Марії Балодіс, смужка у манікюрі актуальна завжди.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень