Мамина радість: 5 типів чоловіків, від яких треба тікати

З ними не можна зустрічатися

Є чоловіки, яких краще оминати та уникати з ними усіх можливих контактів. Вони можуть лише спустошити і спричинити психологічну травму.

Жорсткий критик

Це чоловік, який знає, в якій білизні вам комфортніше. А ще він обов’язково скаже вам, що ви неправильно тримаєте ніж і виделку, вимовляєте слова і взагалі нічого толком робити не вмієте. Такий чоловік критикує все – стиль, макіяж, роботу, життєві погляди тощо. Такі стосунки знищать вашу самооцінку.

Мамина радість

У цих стосунках вас завжди буде троє. Він постійно розповідає про маму і навіть порівнюватиме вас з мамою. Конкуренцію з тією, яка його народила, ви точно програєте. Тому не втрачайте свій час і покиньте такого прихильника. Бо мамин синок вважає ідеальною жінкою лише маму.

Контролер

Це дуже небезпечний тип чоловіків, які потім перетворюються в аб’юзерів і починають психологічно знищувати жінку. Його турбота може навіть душити. Незабаром ви опинитеся перед вибором: піти на зустріч з подружками або уникнути сварки з чоловіком. Таким чином, позбавляючи себе особистого простору.

Містер серйозність

Їх ще називають занудами. Він не розуміє жартів, не відчуває іронії й сарказму, тому раз у раз ображається. Життя з таким чоловіком буде дуже прісним.

Нарцис

Нарцис — самовпевнений чоловік, який не цінує свою жінку і щоразу натякає, що у нього є ще 100 варіантів. Він впевнений, що ощасливить будь-яку дівчину лише своєю присутністю. Тому над стосунками він ніколи не буде працювати, щойно почнуться труднощі він піде до іншої.

Джерело: Ukr.Media

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень