Осінній листочок «розкаже», які ви у стосунках (ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТЕСТ)

Цікавий тест по картинці

Цей тест допоможе вам з’ясувати, як ви будуєте стосунки з коханою людиною.

Оберіть листочок, який сподобався вам найбільше, а потім прочитайте, що він означає.

Коли ви закохуєтесь, то чітко усвідомлюєте, що готові робити все, аби побудувати гарні, міцні стосунки та зробити так, аби кохання не згасло. Ви дуже чесний партнер, тому нізащо не станете зраджувати чи обманювати кохану людину.

Коли ви закохуєтесь, то довгий час не показуєте своїх справжніх почуттів. Вам страшно поринути в щось серйозне і тривале. Вам більше до вподоби експериментувати.

Ви цілком та повністю віддаєтесь стосункам. Вашому партнеру буде комфортно будувати з вами відносини, тому що ви підлаштовуватиметесь під різні умови. Однак не забувайте дбати про себе.

Вам подобається саме усвідомлення того, що стосунки можуть бути чистими та щирими. Кожне побачення для вас, як перше. Ви готуєтеся, будуєте казкові плани та романтичні фантазії. 

Джерело: 1+1

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень