На таких не западають: чоловічі риси, які лякають жінок

Таким чоловікам зазвичай складно знайти собі пару

У кожної жінки є свій ідеал чоловіка, сформований під впливом сім'ї, оточення та досвіду, якщо й не власного, то отриманого з розповідей подруг, книг чи серіалів. При цьому у всіх абсолютно різні симпатії: хтось мріє про худорлявого поета або схильного до повноти любителя детективів, хтось - про скромного офісного менеджера чи багатого підприємця з двома крутими авто...

Однак всі жінки мають дещо спільне - їх точно приваблюють такі риси як надійність, сила та інтелект.

Утім, часом чоловіки навіть не здогадуються, що деякі їхні старання бути ідеальним можуть зовсім не сподобатися жінці. Про що саме йдеться, розповідаємо далі.

Містер Всесвіт

Виснажуючи себе багатогодинними тренуваннями і поглинаючи біодобавки для нарощування м'язової маси, чоловік вважає, що стане схожим на Арні Шварценеггера і тоді перед ним не встоїть ніхто, навіть Леська, яка відмовилася піти з ним на побачення після уроків в 11-му класі.

Але гра біцепсів, поцяткованих струмочками вен та ікри ніг, схожі на підсмажені на грилі курячі стегенця, ніяк не асоціюються із захистом і силою. Вони просто не здатні стати причиною романтичних мрій: насправді жінка скоріше віддасть перевагу хлопцю зі звичайною комплекцією, аніж перекачаному любителю гантель.

 Містер Прекрасний

О, цей хлопець точно знає, що таке консилер, стробінг і сендбеггінг, в його ванній кімнаті можна знайти щипчики для завивки вій і цілий арсенал косметичних засобів. Запашний Byredo або Nasomatto і одягнений з урахуванням тенденцій останнього Міланського тижня моди, цей чоловік зовні впевнений у своїй привабливості. Модник може бути схожим на прекрасного принца, але жінці навряд чи сподобається його настільки трепетне ставлення до власної персони.

 Містер Поганий Хлопець

Багатьох дівчат дійсно приваблює образ поганого хлопця, їх п'янять небезпечні нотки, пронизані сигаретним димом, що огортає хулігана і бунтаря, а тонкий шрам над бровою здатний надовго позбавити сну навіть морально-стійких осіб.

Так, з цим важко не погодитися, але тільки якщо цей поганий хлопець мчить на мотоциклі по телеекрану, вбиваючи зомбі, і звуть його Норман Рідус. А от в житті все буває зовсім інакше, бо жити у небезпеці мало кому подобається.

 Містер Айсберг в океані

Модні коучі і тренери по пікапу вносять сум'яття в чоловічі мізки, наполягаючи на тому, що якщо хлопець буде проявляти байдужість і вдавати, ніби він не помічає вподобану жінку, то вона обов'язково закохається в нього.

Насправді все йде зовсім інакше і дівчина, навіть якщо сильно зацікавилася хлопцем, але побачила його холодність і байдужість, не буде розбиратися в істинних причинах такої поведінки, а спробує знайти більш теплий і приємний суб'єкт.

 Містер Уважний

Яка з дівчат не мріє про уважного хлопця, який вміє вгадувати її бажання і відчувати найменші зміни в настрої!

Чоловіки прекрасно знають про це, але не підозрюють, що насправді жінка оцінить, якщо чоловік відкриє перед нею дверцята автомобіля, подарує букет квітів на чергову річницю і постарається розважити, якщо побачить, що вона засумувала.

А такі вчинки, як постійна зустріч з роботи, лайк під кожною публікацією і 120 повідомлень з питаннями «ти як» і «що робиш» в кращому випадку швидко набриднуть, а в гіршому будуть прийняті за нав'язливість.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень