Ти – не ти, коли тратиш чужі гроші, або 5 причин, чому жінка має заробляти сама

Аргументи, які насправді важко ігнорувати

Нині можна почути багато тверджень, що жінка має заробляти сама, через що постійно постає питання, чи дійсно це так?.. Нумо розбиратися разом

Пропонуємо, зокрема, розглянути 5 причин, через які жінці краще заробляти самостійно.

  1. Можна не виправдовувати очікування свого оточення

Як правило, гроші дають почуття влади. Найчастіше, користуючись засобами батьків чи партнера, багато хто почувається залежним. Вони витрачають чужі гроші, а отже, змушені миритися з примхами іншої людини.

Будь-яке несхвалення породжує відчуття тривоги і знижує почуття впевненості. І коли вони не виправдовують очікування, у їхній душі з’являється гірке почуття провини. Саме це нав’язане почуття провини часто призводить до неприємних наслідків.

З появою власних грошей можна забути про це. Людина розквітає і починає по-справжньому жити, а не існувати.

  1. Можливість виявляти свою позицію, у тому числі й в одязі

Для жінки зовнішній вигляд особливо важливий. Звісно, ​​початкова мета одягу – захист, тепло. Однак коли закриті фундаментальні потреби по піраміді Маслоу, людина вже не має потреби виживати.

На перший план виходить імідж, який є своєрідним способом візуалізувати свій внутрішній світ, продемонструвати індивідуальність, а також налагодити взаємодію із зовнішнім світом.

Виразно, вибираючи те, що подобається, можна відчути себе більш впевненою, розкутою та вільною. І навпаки, туга і безсилля накриють із головою, якщо доведеться миритися з тим, що не до вподоби.

Звісно ж, заробляючи самостійно, жінка матиме змогу обирати, у що вдягатися і як їй виглядати.

  1. Можна не братися за домашню роботу

Побутові турботи є щоденною рутиною, яка постійно забирає енергію. Найчастіше усілякі домашні штуки є якоюсь нескінченною тратою часу, а результат цієї праці буває складно розгледіти. Начебто, щойно прибрав і переробив все необхідне, як наступного дня можна починати все спочатку. І так по колу.

Звичайно, це дратує. Через численні рутинні справи відчувається величезний злив енергії, яку можна витратити на важливіші справи або просто провести час з близькими людьми.

За допомогою грошей можна вирішити ці питання одним махом. Наприклад, звернутися до послуг помічниці по дому, замовити готову їжу, найняти помічника, який допомагатиме виконувати ненависну роботу тощо.

  1. Займатися творчістю та саморозвитком

Про яку акторську майстерність, танці та походи на концерти може йтися, коли потрібно розплатитися за комуналку і закрити борги? За основу знову беремо піраміду Маслоу. Спершу важливо розібратися з первинними потребами, а потім уже переходити на новий щабель.

Совість чи обмежені кошти завжди перешкоджатимуть творчим проявам. А без цього втрачається яскравість та смак життя, свободи і різноманітності.

Якщо жінка заробляє сама, вона може дозволити собі набагато більше. Це дуже впливає на її внутрішню впевненість та відбивається на взаємодії з людьми.

  1. Змінити оточення на сильне ком’юніті

На шляху особистісного розвитку з’являються випробування, яких не уникнути. Часом у житті доводиться зіштовхнутися із труднощами, які можуть стати трампліном перед злетом.

Одним із випробувань на шляху до кращого майбутнього є зміна оточення. Іншими словами, при переході на новий фінансовий рівень може змінитися навіть тип мислення, коло інтересів, пріоритети та цінності.

Подібне притягує подібне, тому і в оточенні з’являються нові заряджені люди, які прагнуть досягнути своїх мрій.

Старому оточенню складно зрозуміти, наприклад, навіщо витрачати великі гроші на розкішне житло, коли можна жити як усі, у звичайній квартирі, навіщо купувати делікатеси, коли є продукти по акції і так далі. І це буде так. Тому дуже важливо, щоб поряд виявилися ті, чиє мислення та пріоритети будуть такими самими. Те саме і в стосунках: дуже важливо, щоб у парі обидва були приблизно на одному рівні, інакше непорозумінь та конфліктів буде важко уникнути.

Та й найголовніше з цього усього – гроші дають відчуття свободи. Можливість відчути себе тією, ким ти і є.

Однак, чи достатньо вагомі усі ці аргументи, вирішувати лише вам

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень