Махінації з візами: у Рівному шахраї ошукали трьох осіб

Одразу три заяви за минулу добу надійшли до поліції щодо шахрайських дій з боку невідомих осіб. Трьом жителям Здолбунівського району «оформили» робочу візу для виїзду за кордон на загальну суму 5 тисяч 400 гривень. Говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Любов Гуда:

«Жительки села Мощаниця, 34-х та 35-років, та 29-річний мешканець села Гільча-2 за попередньою домовленістю із незнайомим їм чоловіком поблизу візового центру в Рівному ще три дні тому віддали по 1 700 гривень і 2 тисячі гривень відповідно за нібито відкриття робочої візи для виїзду за кордон. Однак, коли прийшли знову ж таки в обумовлений час для подачі документів, з’ясувалося, що їхні прізвища у списках відсутні».

За фактами шахрайств відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину, і звертаються до громадян користуватися послугами консульств для одержання віз, або тих фірм, які мають ліцензію на посередництво у працевлаштуванні за кордоном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень