Скандальної багатоповерхівки на вулиці Євгена Коновальця, 2 у Рівному не буде

Принаймні про це заявили мешканці сусідніх будинків, які зібралися напередодні на громадські слухання

Нагадаємо, рівняни, а зокрема мешканці будинку на вулиці Коновальця, 10 вважають, що багатоповерхівка навпроти не тільки не дозволить потрапляти у їхні квартири сонячному світлу, а й взагалі призведе до його повного знищення. Варто зауважити, що в їхньому будинку вже є тріщина внаслідок будівництва іншої будівлі по сусідству. Також містяни запевняють, що будівництво багатоповерхівки зруйнує єдиний пожежний під’їзд до будинку №10.

У відповідь на обурення рівнян начальник управління капітального будівництва Сергій Кушнір розповів присутнім про те, за яких умов можна скасувати будівництво багатоповерхівки на вулиці Євгена Коновальця, 2.

– Якщо є будь-яке порушення в містобудівній документації, по використанню землі, по суборенді, або нецільовому використанні, то можна скасовувати як суборенду, як містобудівні умови, а також декларацію. Наскільки я знаю, вона в них не зареєстрована. Зареєстрована декларація на підготовці роботи. Якщо там є якісь порушення, то звичайно ж, можна її скасовувати. Якщо якісь порушення у використанні землі - можна скасувати договір суборенди.

Нагадаємо, до першого липня цього року міськрада наклала мораторій на забудову ділянки на вулиці Коновальця, 2 і вирішила провести громадські слухання для того, аби розібратися у ситуації та почути голос громади. Так, свою думку мешканці почали висловлювати у вигляді дрібних сутичок. Зокрема, мешканці будинків агресивно випхали представників забудовника із актової зали, на що ті пообіцяли подати клопотання про визнання громадських слухань недійсними.

Між тим громадяни, яких зібралося близько 160, погодили ряд питань, із якими вони пізніше звернуться до міськради. Люди вимагають заборонити забудову багатоповерхівки, передати земельну ділянку в запас, прибрати з житлових будинків "наливайки" та провести озеленення території.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень