Міська влада хоче виділити гроші на вже відремонтовані школи?

Рівненська влада розробила проект, в рамках якого планує виділити кошти на ремонт та впровадження заходів енергоефективності в трьох школах: 26-ій, 27-ій і 18-ій

Проте на бюджетній комісії, де  і мав затверджуватися цей проект,  рішення викликало перепалку між депутатами. Зокрема Галина Кульчинська відзначила, що далеко не всі школи, які обрані для фінансування, мають нагальну потребу у ремонтах:

Ви пишете ремонт двох басейнів, а ви були в басейнах 26-ої школи і 27-ої? 27-а школа - ідеальний басейн, недавно здали, з тепловим пунктом, з усіма іншими речами. Це не мала сума, по ці 3 мільйони.

Також Галину Кульчинську зацікавило те, як саме обиралися ці школи для участі в програмі.

Як пояснив заступник міського голови Руслан Шевчук, корпорації НЕФКО, що фінансує цей проект, потрібно було надати готові енергоаудити. Серед тих, що можна було надати невідкладно, були і ці три школи. Тому шляхом обговорень саме їх було обрано для фінансування.

Проте через утримання від голосування Галини Кульчинської рішення не набрало необхідної кількості голосів, та все ж остаточно воно має бути ухвалене усім депутатським корпусом Рівнеради.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень