У Рівненську облраду викликали патрульну поліцію

Боротьба за крісло голови Рівненської облради триває

У приміщенні Рівненської облради працює патрульна поліція Рівного.

Як повідомляє кореспондент Радіо Трек, поліцію викликав депутат обласної ради Володимир Ковальчук, який бореться за повернення у крісло голови.

Сьогодні він хотів потрапити у кабінет очільника Рівненської облради, однак  вночі у приймальні та кабінеті голови змінили замки.

Як пояснює Володимир Ковальчук, напередодні він приступив до виконання обов’язків голови Рівненської облради.

«Приступив до обов’язків вчора після обіду. Не приступив раніше, тому що моїми опонентами чинився опір. Багато що робилося для того, щоб я не міг в законний спосіб після двох виграшних рішень суду, поновлений на посаді обласної ради, прийти до виконання обов’язків», – зазначив він.

Зауважимо, що напередодні в приміщенні облради також викликали поліцію. Зі слів Ковальчук, він заручився підтримкою правоохоронців, аби потрапити у кабінет голови.

Додамо, що зі слів радника голови облдержадміністрації Сергія Мініча, напередодні ввечері Володимир Ковальчук виламав двері у кабінет голови облради та зареєстрував розпорядження про звільнення працівників апарату в чистому зошиті, оскільки книгу наказів обласному депутату не видали.

Нагадаємо, в березні депутати облради проголосували за відставку Володимира Ковальчука та обрали новим головую депутата Олександра Корнійчука. За місяць Рівненський окружний адміністративний суд визнав рішення Рівненської обласної ради про звільнення представника Радикальної партії Олега Ляшка Володимира Ковальчука з посади голови облради неправомірним. Таке рішення рівненського суду намагалися оскаржити в апеляційному суді. Проте у травні Житомирський апеляційний суд все ж визнав Ковальчука головою Рівненської обласної ради

У зв'язку з рішенням Житомирського суду Президія облради рекомендувала Олександру Корнійчуку, який працював головою облради на період звільнення Володимира Ковальчука, піти у відпустку на термін до 16 червня включно. Перший заступник голови обласної ради Микола Драганчук повинен провести пленарне засідання сьомої сесії Рівненської обласної ради сьомого скликання і нарешті вирішити ситуацію з «двоголів'ям» в обласній раді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень