Рецепти літа: Завиванець з фореллю (+5 ФОТО)

Бюджетна версія оригінального рецепту для любителів суші

Хосомакі – це найпростіші завиванці, зазвичай з однією начинкою, максимум двома. Їхня товщина не повинна перевищувати двох сантиметрів, саме тому їх легко готувати і можна добре зекономити на інгредієнтах.

Серед різновидів суші є такі завиванці, в яких додається вершковий сир, зазвичай «Філадельфія», він дуже смачний, але і дуже дорогий. 

Тож для приготування суші нам знадобиться:

  • Рис розсипчастий, 300 г – 6 грн
  • Червона риба, 200 г – 36 грн
  • Закуска бутербродна з куркою,100 г – 8 грн
  • Норі, 10 листів – 18 грн
  • Васабі сухй, 40 г – 13 грн
  • Соєвий соус, 250 мл – 27 грн
  • Маринований імбир, 230 г – 29 грн
  • Оцет, цукор, сіль (15г/10г/5г)

Для початку потрібно гарно промити і зварити рис. Потім зробимо для нього заправку. В ємність для приготування соусу наливаємо 15 грамів оцту, висипаємо повну чайну ложку цукру і півложки солі. Розігріваємо на маленькому вогні, доки сіль та цукор не розчиняться. Виливаємо заправку в рис і ретельно вимішуємо.

Потім потрібно порізати м'ясо форелі і засолити його. На лист норі викладаємо шарами рис, закуску і м’ясо. Потім акуратно завертаємо довгий завиванець і рівно ріжемо на 4-5 шматків.

Завиванці зазвичай їдять із соєвим соусом, васабі та імбиром. Для того, щоб приготувати васабі, потрібно додати в суху суміш кип’яченої води у пропорції 1:1. Соєвий соус слід розбавити порівну кип’яченою водою, так він набагато смачніший, ніж концентрований.

 

Усім смачного настрою і літа, повного пригод!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень