Сьогодні у Рівному – перший у місті забіг з перешкодами

Цієї неділі, 12 червня, Рівне сколихне неймовірна спортивна подія. На Пагорбі Слави відбудеться 1-й у нашому регіоні забіг з перешкодами «Само→гонка».

Учасники забігу долатимуть дистанцію більше 5 км з більше 15-ти різноманітними станціями на шляху до фінішу.

«Всім мешканцям і гостям міста пропонується новий формат дозвілля - відірватись від дивану, вийти на важкопрохідні дороги, кинутись в прірву пригод, проекзаменувати свою витривалість, наповнити життя адреналіном змагань та досягнень і взяти участь у забігах «Само→гонка», – зазначив керівник проекту Андрій Тадай.

Для дітей буде спеціальна траса, де вони зможуть бігати, повзати, стрибати. Кожен учасник дитячої траси отримає також спеціальні призи.

Організатори також додають, що частина виручених від забігу коштів піде в Благодійний фонд допомоги онкохворим дітям «Скарбниця надії».

Щоб стати учасником забігу, потрібно зареєструватися за посиланням ТУТ. Переможці отримають грошові та цінні подарунки від партнерів свята.

Початок забігу - в неділю о 12:00.

Організатори події сподіваються, що мешканцям та гостям міста захід сподобається і подібні забіги стануть у Рівному  щорічною гарною традицією.

Докладніше про запланований забіг ви можете дізнатися, прослухавши запис ранкової розмови з ініціатором проекту у прямому ефірі на Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень