На Рівненщині мешкає 51 мільйонер

Із них 29 осіб – у Рівному

На Рівненщині мешкає 51 мільйонер. З них 29 осіб – проживають у Рівному.

Саме стільки громадян задекларували річний дохід у понад мільйон гривень. Такий дохід найбільше їм приносить продаж нерухомого майна та отримання спадщини.

Про це повідомили у Державній фіскальній службі Рівненщини. 

Зауважимо також, що всього в Рівненській області подано понад 10 тисяч декларацій на понад 943 мільйони гривень. А в обласному центрі прозвітували про свої річні доходи понад 1700 фізичних осіб. Говорить начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Людмила Кончук:

– Найактивніше декларували доходи ті рівняни, які отримували у минулому році доходи у вигляді спадщини та подарунків – подано 365 декларацій, доходи від продажу нерухомого та рухомого майна подали 291 громадян, задекларували доходи від здачу в оренду майна 94 особи. Правом на податкову знижку скористалися 700 жителів обласного центру. Їм буде повернуто майже мільйон гривень.

Податківці наголошують, що кампанія з декларування доходів громадян, одержаних протягом 2015 року, завершилась місяць тому. Однак ті, хто бажає задекларувати доходи для отримання податкової знижки, можуть прозвітуватися до кінця поточного року.

Тим, хто не подав декларацію вчасно, теж можна відзвітуватися про минулорічні доходи, але при цьому сплативши відповідні фінансові санкції, як це передбачено нормами Податкового кодексу у зв’язку з несвоєчасним поданням такої декларації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень