«Лінива зарядка», не встаючи з ліжка: 7 ідеальних вправ на все тіло (ВІДЕО)

Це ідеальний спосіб виконати комплекс вправ, навіть не відриваючись від свого телефону

Навіть якщо немає часу, сил чи бажання тренуватися, завжди знайдеться вихід, як підтримувати своє тіло у формі. Наприклад, першим кроком до цього стане простий комплекс фізичних вправ, який можна виконувати, навіть не встаючи з ліжка.

Такі вправи можна робити вранці, коли ви вже прокинулися, але ще не хочете вилазити з-під теплої ковдри, або ж ввечері перед сном. Навіть невелика зарядка – це краще, ніж нічого.

Найкращі вправи для ранкової зарядки показала фітнес-тренерка Аніта Луценко. Вона зазначила, що це тренування для тих, хто не має багато часу, або ж у кого вдома немає багато місця, щоб виконувати повноцінний комплекс вправ.

Для усіх вправ потрібно робити по 30 повторів. Але вправи нескладні, тому це буде неважко. Загалом на виконання цих 7 вправ знадобиться небагато часу.

— Будь-яка, навіть мінімальна активність, розвиває наше тіло. Коли мені кажуть, що не мають часу на тренування, я вважаю що людина не має бажання.

 

Саме бажання і наснага до тренування відділяють нас від найкращого результату – зазначила тренерка.

Вона наголосила, що навіть складний марафон починається з першого кроку. Тому не варто картати себе за мінімальне навантаження – адже краще невелика зарядка, ніж взагалі ніякої.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень