ТОП-4 способи зробити витончену талію

Якщо все ж вирішили попрацювати над тонкою талією, не забудьте про якість шкіри

Ми всі бачимо відретушовані фото моделей, які, крім плоского живота, демонструють нам просто-таки осину, витончену талію. Звичайно, кожній захочеться таку !

Тонка талія — це насамперед генетика і тип фігури.

Для когось це природна будова тіла, яку досить легко підкреслити (наприклад, жінці з типом фігури «груша»), а для когось — недосяжний ідеал (наприклад, дівчатам з Н-подібною фігурою).

Але ми всі різні. Якщо з тонкою талією не склалося, то краще не акцентувати на тому, як зробити талію, а підкреслювати інші свої переваги.

 

Диво-методу або чарівної таблетки для тонкої талії, на жаль, не існує.

 

А пропаговані вправи і «гаджети» для талії, такі як обруч, корсет і нахили в сторони, можуть тільки погіршать ситуацію.

Але все-таки є кілька способів, які допоможуть відповісти на питання, як зробити талію візуально тоншою. Увага: візуально! Це не означає, що ви станете тугіше затягувати пояс і перейдете на одяг меншого розміру. Об'єм талії від перерахованих секретів зміниться не сильно, але візуально — ви станете власницею цілком тонкої талії.

Що ж для цього потрібно?

  • Зміцнюйте м'язи кора. Для цього потрібно робити вакуум і планку. Це зробить вашу талію витонченішою при вигляді збоку, але не вплине на вигин;
  • Займіться рекомпозицією фігури. У тренажерному залі качайте низ і верх тіла, при гарній накачаній спині і натренованих сідницях візуально талія буде здаватися тоншою і жіночнішою;
  • Заведіть звичку тримати м'язи живота в тонусі. Для початку напружуйте їх, як тільки згадаєте (зручно поставити нагадування на телефоні і напружувати живіт на кілька хвилин щогодини);
  • Зменшити жировий прошарок. Якщо об'єктивно є зайва вага, то про тонку талію не ідеться Вона буде ховатися за шаром жиру доти, поки її власниця не попрацює над зменшенням стратегічних запасів.

До речі, якщо все ж вирішили попрацювати над тонкою талією, не забудьте про якість шкіри. Самомасаж, контрастний душ і розтирання талії допоможуть виглядати краще і витонченіше. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень