Коли краще тренуватися, щоб схуднути: відома фітнес-тренерка назвала «золотий» час (ВІДЕО)

У кожної людини є свій найкращий час доби для тренування, і назвала кілька простих кроків, щоб цей час визначити

Часто може виникати запитання, коли краще займатися спортом – вранці чи ввечері, і чи можна це робити в обід. На фоні цієї теми уже виникло чимало міфів, які можуть заважати правильно спланувати свій час для занять спортом.

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко у своєму подкасті дала відповіді на запитання, коли краще займатися спортом, щоб схуднути; коли краще їсти – до чи після тренування; скільки разів на тиждень потрібно займатися спортом, щоб схуднути. Також вона пояснила інші важливі нюанси.

Коли краще займатися спортом – зранку чи ввечері?

Аніта Луценко наголошує, що «золотий» час для тренувань у кожної людини свій. Немає універсального варіанту. Комусь через інші щоденні справи або роботу краще займатися вранці, а комусь – в обід або ввечері. Також варто враховувати своє самопочуття та ефективність тренувань у різний час доби для кожної людини окремо.

Фітнес-тренерка пояснила, як можна визначати, який час доби підходить для тренувань саме вам. Для цього варто спробувати кілька днів потренуватися у різний час та поспостерігати за тим, як ви себе після цього почували, наскільки вам було комфортно і наскільки це вписалося у ваш графік.

Відео з поясненням Аніти Луценко, коли краще тренуватися:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень