Звичка яка допомагає схуднути та покращити сон

Треба змінити кілька ранкових ритуалів

Привчить себе робити невелику і зовсім необтяжливу ранкову розминку. Під час фізичних навантажень організм виділяє гормон серотонін, і саме він змушує мозок відчувати щастя, а це впливає на ваш настрій.

Також під час зарядки виробляються й інші гормони: ендорфіни, дофамін та норадреналін, і всі ці сполуки відповідають за покращення вашого самопочуття. Наука давно довела, що люди які роблять гімнастику зранку, мають більше шансів спати довше та міцніше.

Якщо ви займатиметеся спортом натщесерце, це сприяє швидкому спалюванню жиру. Люди які займаються спортом до обіду, втрачають більше ваги ніж ті, хто тренуються ввечері.

Ранкова зарядка корисна ще й для профілактики діабету. Якщо ви займатиметеся перед сніданком, ви суттєво знизите ризики отримати це захворювання. Ранкові заняття спортом підвищують чутливість до інсуліну, а це позитивно впливає на рівень цукру в крові.

Корисними такі заняття будуть і для людей, які страждають від підвищеного артеріального тиску. Якщо ви займатиметеся до обіду, це допоможе знизити кров'яний тиск на 10%.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень