Трюки для жінок, які мають зайву вагу: знаючи хитрощі, будете, як цукерочка (ФОТО)

6 порад для «розумного» гардеробу.

Шопінг — найкраща антистресова діяльність для жінок. Проте панянкам, які мають трошки зайвої ваги, підібрати вдалі речі не дуже просто. Головне — не робити покупки поспіхом і добре аналізувати деталі, які впадають в око. Адже речі можуть підкреслити переваги й приховати недоліки, або – навпаки.

Є хитрощі, знаючи які, ви зможете сховати зайві кілограми.

Спідня білизна

Ви здивуєтеся, але вона може творити магію з вашою фігурою. Якщо потрібно одягнути обтягуючий одяг, то ідеально допоможе коригуюча білизна. Вона втягує животик, підтягує сідниці і вимальовує чітку і красиву талію. Ідеально! Вибирайте також відповідні бюстгальтери. Якщо у вас і без того великі груди, то не варто вибирати величезний пуш-ап, він додасть зайвих кілограмів. Головне, щоб ліфчик не перетискав спину і не формував «булочки».

Низ

Брюки, джинси, спідниці-олівці, вільні спідниці - вибір може бути будь-яким, але важливо враховувати особливості своєї фігури. Якщо у вас широкі стегна, то краще вибирати вільні штани й фасони. Так, нині в моді прямі джинси, які приховують зайву вагу на ногах. Якщо ж ви хочете приховати животик, то вибирайте фасони з високою талією. У жодному разі не одягайте моделі, які обтискають ноги аж до гомілок.

Пояси

З ними потрібно бути вкрай обережними, бо інколи вони, навпаки, підкреслюють зайву вагу. Не обирайте надто тонкі ремінці, краще віддати перевагу моделям середньої ширини, які роблять акцент на талії.

Колір

Всім відомо, що темні кольори візуально роблять фігуру стрункішою, але це далеко не тільки чорний. Коричневий, темно-синій, темно-зелений і навіть бордовий - всі ці відтінки підуть на користь фігурі. Яскраві елементи можна вибирати для тих зон, які не страждають від зайвої ваги.

Принти й тканини

Якщо говорити про принти, то не варто вибирати занадто узористі або варіанти з горизонтальними смугами. Ваш вибір - вертикальні лінії і мінімалістичні малюнки. Чорно-білі кольори будуть виглядати найбільш ефектно. Уникайте атласних і поліестерових тканин.

Правильний розмір

Зараз в моді оверсайз – одяг, який виглядає на розмір більше і візуально корегує фігуру. Проте тут головне не загратися і не обирати моделі, які більше схожі на чохол. Одяг не повинен повністю облягати ті ділянки фігури, які є проблемними, але й не варто обирати занадто широкі моделі.

 

Джерело: Ukr.Media

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень