Замочіть рушники в цьому розчині — і засмальцьованих плям як не було

Знадобляться лише два інгредієнти

Кухонні рушники – це серйозний виклик для господинь. Завжди хочеться, щоб вони були чистими та свіжими. Однак плями від жиру в’їдаються у волокна рушників з такою силою, що, здавалося б, врятувати деякі взагалі неможливо.

Проте досвідчені господині радять не поспішати викидати засмальцьовані рушники. Є секрет, який допоможе видалити навіть старі плями.

Для видалення плям жиру на рушниках достатньо використовувати лише два активні компоненти. Потрібно просто вимочити рушники у спеціальному розчині із солі та відбілювача.

Як вивести плями на рушниках

Візьміть дві столові ложки звичайної кухонної солі і три столові ложки кисневого відбілювача. Покладіть в миску рушники, засипте суміш солі в порошку, і залийте окропом. Дайте рушникам повністю охолонути та промийте їх чистою водою.

Вже після першої процедури ваші рушники стануть чистішими. Якщо подекуди ще залишилися сліду бруду, маніпуляцію можна повторити.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень