Кращим тренером УПЛ визнали наставника Рівненського народного клубу

Вірт «переплюнув» багатьох успішних колег 

Юрій Вірт
Юрій Вірт

Юрій Вірт став найкращим тренером року у Першій лізі. Про це повідомляє пресслужба Рівненського народного клубу «Верес». 

- Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу назвало найкращого тренера першого дивізіону чемпіонату України за підсумками року, що минає.  

 

Найкращим у 2021-му із середнім показником 4,44 став Юрій Вірт – головний тренер рівненського Вереса – чемпіона Першої ліги та учасника змагань VBET Ліги.

 

Серед досягнень Юрія Вірта та його команди у 2021-му році. Під керівництвом Вірта «Верес» виграв звання чемпіона Першої ліги в конкурентному сезоні, «Верес» вдало адаптувався в УПЛ (найвище місце серед трьох новачків), також «Верес» подолав шлях із Другої ліги в УПЛ за два роки.

 

У цьому рейтингу наставник рівнян обійшов Юрія Ярошенка з «Альянсу» та Олександра Кучера із «Металіста», - йдеться у повідомленні народного клубу.

Нагадаємо, Юрій Вірт часто втрапляв у скандали через різкі висловлювання щодо конкурентів та навіть власників клубу. Востаннє тренера «Вереса» цитували через його коментарі після програшу «Динамо».

Втім, сам Вірт колись зізнавався, що часто шкодує про емоційні висловлювання. Яким його бачать гравці народного клубу та фани червоно-чорних, можна згадати, переглянувши серію «Футболіста». Це проєкт, який знімав ексгравець «Вереса» Дмитро
Поворознюк. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень