Рівненський «Верес» готує «бойову гру» проти чемпіона України

Зустрічатимуться команди у Луцьку

Фото з мережі
Фото з мережі

Завтра, 4-го грудня, рівненський «Верес» на стадіоні Авангард у Луцьку у матчі 17-го туру чемпіонаті VBet ліги прийме столичне «Динамо». Гра розпочнеться о 14:00. Квитки вже можна придбати онлайн.

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт поділився очікуваннями щодо завтрашнього поєдинку проти чемпіонів України.

- До «Динамо» готувалися, як і до усіх інших суперників. Дійсно, завтра граємо проти чемпіонів. «Динамо» - дуже сильна команда. Сьогодні ми проаналізували гру першого кола, в якій ми поступилися - 0:4. І завтра проти киян гратиме зовсім інший «Верес».

 

Ми стали більш впевненими, наші футболісти прогресують. Налаштовуємося завтра дати бій «Динамо».

 

 

Вірю в свою команду. Завтра буде бойова гра. Ми не повинні поступитися супернику в боротьбі. Знаємо їхні сильні сторони, вивчили їхніх флангових гравців. 

Також на перший план завтра вийде реалізація.

 

Без забитих м'ячів буде важко розраховувати на позитивний результат.

Нагадаємо, із київським Динамо «Верес» дотепер зустрічався 13 разів. І святкував лише одну перемогу. У лютому 2018-го у грі першого етапу чемпіонату Української Прем'єр-ліги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень