Директора народного клубу Рівного представили прямо на «Авангарді». Це володар Кубку УЄФА (ФОТО)

У «Вересі» Шевчук замінив Баля на посаді спортивного директора

Ексфутболіст донецького «Шахтаря», семиразовий чемпіон України та володар Кубку УЄФА В'ячеслав Шевчук працюватиме на посаді спортивного директора народного клубу «Верес». До цього цю посаду обіймав Орест Баль, який стане заступником генерального директора РНК «Вереса».

Сьогодні, 23 листопада, фахівця офіційно представили громадськості на стадіоні «Авангард» у Рівному.

- Дуже радий приєднатися до команди народного клубу Верес. Я дуже мотивований в тому, аби розвивався цей клуб і рівненський футбол загалом. Головне моє завдання на посаді спортивного директора - комунікація між гравцями першої команди, тренером і президентом.

 

Це також розвиток команди U19, розвиток дитячого футболу. Також займатимуся селекцією для підсилення нашої головної команди. 

Серед моїх обов'язків - функції амбасадора клубу, перемовини з транслятором та Українською Прем'єр-лігою.

 

 

Тут, у «Вересі», я побачив команду професіоналів, які мають перед собою чітку мету. Сьогодні я побував на стадіоні в Рівному.

 

Класно, що в нашій країні будують такі споруди, куди люди можуть прийти і забути про свої повсякденні труднощі, насолоджуючись футболом.

 

Вчора я спостерігав за грою нашої команди у Луцьку. Дуже сподобалася якість гри. Верес має свій стиль гри. Ми зіграли компактно, якісно і заслужено перемогли.

 

Прикро, що через погоду і відстань було не так багато вболівальників. Тому з нетерпінням чекаю відкриття стадіону у Рівному. 

В'ячеслав Шевчук завершив кар'єру гравця у 2016 році. Також він має тренерський диплом PRO УЄФА. Тренував команди «Шахтар» U-17 та «Олімпік» (Донецьк).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень