Рвонув до Боснії на вирішальний матч для збірної України і надсилає повідомлення з маршруту (16 ФОТО)

Gray Serhii має з собою прапор «Україна-Рівне»

Сергій Уманцев -- ліворуч

Відомий у Рівному футбольний та спідвейний уболівальник Сергій Уманцев (знаний також як Gray Serhii) звернувся до Радіо Трек із пропозицією.

Це було надвечір п’ятниці:

Вирушаю на футбольний матч року в Боснії в складі фанатської делегації, буду представляти там наше місто.

 

Хочу спробувати через Ваш сайт поділитися враженнями від побаченого по дорозі (за три дні плануємо чотири країни, три столиці і, нарешті, матч).

Ми погодилися. От і перші репортажі Сергія:

П’ятниця, 12 листопада: Виїзд зі Львова
«ТАТО» та «Квитки з під поли»

Отже, вирушили зі Львову! Наша група складається з 50-ти чоловік. Географія велика: Дніпро, Житомир, Полтава, Львів, Рівне, Київ, Ужгород, Трускавець, Дрогобич.

Неформальний лідер поїздки – «Тато» (чоловік 1954 року народження), для якого це 78 (!)виїзд за кордон на футбол! Чемпіонати світу, Європи, товариські матчі, єврокубки. Знає особисто всіх від очільника нашої футбольної асоціації до суперфана Парамону.

Програма туру дуже насичена: за чотири дні ми маємо відвідати чотири країни (Угорщина, Словенія, Хорватія, Боснія і Герцеговина), три столиці (Будапешт, Любляна, Загреб).

На даний час асоціація футболу Боснії і Герцеговини заборонила іноземним вболівальникам відвідувати матчі на своїх стадіонах, жодних квитків в гостьовий сектор не продають на даний час.

Немає й онлайнів продажів, всі квитки виключно друковані і продаються в спеціальних кіосках по боснійськими містам

Велика сила соціальних мереж знайшла місцевих в місті Зениця, де відбудеться матч, які погодилися за додаткову плату придбати нам квитки, як місцевим вболівальникам

Субота, 13 листопада: Кордон

«Дія не допомогла: Дівчину завернули»

Кордон з Угорщиною пройшли напрочуд легко і швидко, і, головне, в жодного з 50-ти чоловік не перевірили і не запитали ковід-сертифікат або ПЛР-тест. Щоправда, не обійшлося без втрат: одна дівчина забула паспорт та була впевнена, що її пустять по паспорту в додатку Дія... поїхали до Ужгорода з кордону своїм ходом.

ТОКАЙ і ТУМАН

Перший пункт нашої подорожі – винна візитівка Угорщини містечко Токай, яке вранці в суботу стало жовто-блакитним.

Місцеві не могли второпати, що тут роблять одягнені в національну символіку українці, які ледь не кожен місцевий пам'ятник намагалися хоч на хвильку зробити жовто-блакитним.

Єдина, що трішки зіпсувало враження, хоч з іншого боку може і додало деякого шарму - це суцільний туман, який спустився на місто і супроводжував нас до самого Будапешту

Як футбольна торсида України стала – на один день – хокейною

Будапешт сьогодні побачити було просто неможливо через туман, але в нашому плані сьогодні на першому місці був – хокей. Річ у тім, що в Будапешті саме в ці дні відбувається Меморіал Томаша Шаркозі в рамках Euro Hockey Challenge за участю національної збірної України. І на один вечір футбольна торсида України стала хокейною.

Сьогодні Україна грала з господарями угорцями. Атмосфера – дуже класна: майже повний стадіон, більшість в національній символіці, ставлення до нас угорців дуже дружелюбне, деяких, хто спізнився на гру, взагалі пустили безкоштовно.

Ми підтримували нашу збірну, як могли, не шкодували горлянок, але, на жаль, мінімальна поразка 1:2.

Втім, як ми аплодували угорцям, так і вони нам дякували після матчу. І хлопці зі збірної також подякували нам. цікаво, що під час гри в наш сектор почали приходити люди-українці, які вже давно живуть в Угорщині, прийшли на матч, але без розпізнавальних знаків. А гуртом ми себе показали.

Домінантою вечора, звісно, був прапор Україна-Рівне

(Далі буде)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень