Ковід «скосив» полтавців, але вони вийшли у чвертьфінал Кубка України. У ворота рівнян «прилетіло» тричі

Катастрофа для «Вереса» сталася у Луцьку?

«Верес» в рамках поєдинку 1/8 фіналу Кубка України дав бій «Ворсклі», але уникнути поразки не зміг.

«Верес» минулого року пробився до чвертьфіналу Кубка України, а в поточному сезоні рівняни могли повторити історичне досягнення.

 

Для цього на луцькому «Авангарді» народний клуб мав переграти «Ворсклу», в якої були шалені кадрові проблеми – внаслідок спалаху коронавірусу на лавці запасних полтавців залишилось всього шість футболістів (здебільшого, молодих).

Крім того, Юрій Максимов через дискваліфікацію змушений був залишитись на трибунах.

Юрій Вірт провів ротацію. Замість Когута на воротах стояв Кичак, а Солдат, Панасенко і Євгеній Пасіч залишились на «банці».

На жаль для «Вереса», катастрофа сталася на 67-й хвилині, пише «Футбол 2». Степанюку дали прорватись лівим флангом і подати на лінію воротарського, а Пешіч доволі неоковирним ударом головою замкнув навіс – м'яч повільно опустився у ворота. 0:2!

Втім, на цьому жах для рівнян не завершився.

Всього через три хвилини Дахновський спробував вибити м'яч з-під Різника після його виходу за межі штрафного, однак замість відбирання стався фол – арбітр одразу ж показав за нього червону картку. «Верес» залишився у меншості.

Аж у компенсований час «Вересу» вдалося заробити пенальті, який реалізував все той же Сергійчук, однак одразу за цим пролунав фінальний свисток. Матч завершився рахунком 1:3 – «Ворскла» у чвертьфіналі Кубка!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень