«Вітаю вас у столиці країни агресора та окупанта», – спортивний коментатор побажав програшу російським футболістам (ВІДЕО)

Бо спорт не буває поза політикою

Український коментатор Сергій Лук'яненко коментував матч Ліги Європи між російським Спартаком та англійським Лестером, що проходив у Москві 20 жовтня і транслювався в Україні на платформі Megogo.

Сергій Лук’яненко

Перед початком матчу Лук'яненко заявив:

Москва – столиця країни-агресора, країни-окупанта. Країни, яка анексувала в нашої любої неньки півострів, яка розпочала війну на Сході України. На жаль, ця війна забрала за підрахунками ООН понад 13 тисяч життів. Як громадянин України, я сьогодні бажаю щиро поразки Спартаку в поєдинку з Лестером. Оскільки спорт не може представляти Росію, країну, яка не може мирно жити зі своїми сусідами. Але як коментатор, я постараюся нейтрально працювати на цьому поєдинку.

Варто зауважити, що український коментатор не помилився і його бажання здійснилося: Спартак програв Лестеру з рахунком 3:4.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень