Президент «Вереса» спрогнозував, коли у Рівному буде «великий футбол»

На «Авангарді»

Іван Надєїн. Фото надала пресслужба НК "Верес".
Іван Надєїн. Фото надала пресслужба НК "Верес".

Основний обсяг робіт на стадіоні «Авангард» можуть завершити до зими. Такі прогнози озвучив президент народного клубу «Верес» Іван Надєїн, який щотижня відвідує стадіон «Авангард» у Рівному.

- Востаннє був на стадіоні минулої середи й за тиждень, що минув - вже є помітні зміни. Повністю завершено процес вкладання геотекстилю.

 

Активно триває будівництво центральної частини західної трибуни, продовжуються оздоблювальні роботи на східній трибуні. Радує кількість людей, які працюють на будівельному майданчику. 

 

Тому, дійсно, є надія завершити основний обсяг робіт до зими. Потім одразу розпочнемо роботу над введенням арени в експлуатацію і сертифікацію стадіону для проведення матчів УПЛ вже наступної весни, - цитує Івана Надєїна пресслужба народного клубу «Верес».

Як відомо, домашнім стадіоном червоно-чорних у новому сезоні став луцький «Авангард». Резервні арени «Вереса» - Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича та стадіон «Авангард» у Рівному, де наразі триває реконструкція.

Нагадаємо, на реконструкцію стадіону «Авангард» з держбюджету передбачено 100 млн гривень. А от почали реконструкцію коштом міста і вже витратили на це 50 млн грн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень