Рівненський «Верес» провів найбільш нервовий матч сезону

В Одесі

Відігравши у чисельній меншості, рівненський «Верес» здобуває перемогу над «Чорноморцем». Зустріч відбулась напередодні, 18 жовтня, в Одесі. 

Чорноморець - Верес - 0:1 (0:1)

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт прокоментував дії своєї команди у матчі з «Чорноморцем» (1:0):

- Це був дуже важкий матч. Мабуть, найбільш нервовий у цьому сезоні. Ми непогано увійшли в гру. Забили гол. Вилучення зіпсувало трохи нам настрій, але відзначу нашу команду. Попри те, що грали вдесятьох, ми організовано оборонялися. Проводили швидкі контратаки, могли забити ще. Сьогодні ми проявили характер і бажання.

 

 

В перерві я просив команду продовжувати грати організовано і шукати шанси у контратаках. Нам дещо пощастило, бо суперник не реалізував пенальті. Але наш гол теж не зарахували.

 

Головне - це результат і сьогодні я задоволений грою. Команда справді відпрацювала, набігалася. Мабуть, заслужили на два вихідних. Молодці, що вистояли в меншості проти молодої агресивної команди. Це радує.

 

Звісно, «Чорноморець» мав багато моментів. Вони грали у більшості. В нас теж траплялися певні огріхи в обороні. Повторюся, десь можливо, пощастило. Але щастить сильнішим. Богдан Когут - молодець. Взяв пенальті. Він справжній лідер команди: на полі й в роздягальні. Сьогодні він впорався на відмінно.

«Поки я не бачив епізоду з вилученням. Лише після перегляду відеоповтору можна буде дати якусь оцінку», - сказав тренер.

Самі ж гравці «Вереса» запевнили, що проявили усі свої бійцівські якості.

Тож, після 11-ти турів «Верес» залишається 9-им в турнірній таблиці.

Нагадаємо, наступний матч в рамках УПЛ «Верес» проведе з «Маріуполем» у суботу, 23 жовтня. Ця гра відбудеться у суботу о 14 годині на луцькому «Авангарді».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень