Коли зроблять дорогу до Білого озера — розповіли у Службі автодоріг Рівненщини (12 ФОТО)

Адже нині до туристичної перлини області краще добиратися на гелікоптері, ніж на авто

Про стан дороги до Білого озера у Володимирецькому районі від міжнародної траси Київ-Ковель-Ягодин - ми розповідали у  публікації Ганьба Рівненщини - дорога до Білого озера

Речник Служби автодоріг Рівненщини Дмитро Леонтіюк розповів Радіо Трек, що частину дороги Зарічне-Борове-Стара Рафалівка-Полиці, а саме на ній міститься відрізок від траси Київ-Ковель-Ягодин (від перехрестя на Вараш) і до Білого озера, відремонтували торік.

Робили ремонти цієї дороги і в попередні роки. Де дозволяла основа дороги – там клали суцільні латки асфальту. Ще роботи продовжуються. 

Говорить Дмитро Леонтіюк:

На дорозі до Білого озера найпроблемніші - ті близько 5 км, що проходять через села Більська Воля-Рудка. Там треба робити реконструкцію дороги. Адже під нею нема земляного полотна, тож поточний ремонт не зробиш.

 

Ми вже оголосили тендер на 750 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації на поточний середній ремонт 17 км дороги між селами Стара Рафалівка та Мульчиці. Сюди входить і той проблемний відрізок - 5 км між Більською Волею та Рудкою. Гроші на проєктно-кошторисну документацію є. А от на ремонт дороги – нема.

 

Також ми оголосили тендер на 17 млн грн на поверхневу обробку ще частини дороги між Більською Волею та трасою Київ-Ковель-Ягодин.

У відповідь на запитання "Коли тут буде дорога?" Дмитро Леонтіюк радить звертатися до Кабміну. Бо, пояснює, гроші на дороги виділяє він.

Ми торік подали уряду пропозиції щодо ремонту цієї дороги, але, видно, її зі списку викреслили.

 

На рівні області робиться все можливе для вирішення цього питання. І ми, і голова ОДА, і місцева районна влада «пробивають» вирішення цього питання у Києві.

 

Також проєктно-кошторисну документацію робимо зараз якраз для того, щоб, як тільки перші гроші підуть на дороги в область – вже навесні можна було починати роботи, тобто всі проєктні роботи і тендерні процедури пройшли в зимовий період - до початку будівельного сезону.

На підтвердження того, що дорогу ремонтували навіть у ці вихідні - Дмитро Леонтіюк надав Радіо Трек фото. На них видно, як ремонтують міст через річку Стир у селі Стара Рафалівка та латають дорогу на ділянці між селами Собіщиці та Суховоля Володимирецького району:

Ремонт моста через річку Стир у селі Стара Рафалівка

Відремонтований міст через річку Стир у селі Стара Рафалівка

Ремонт моста через річку Стир у селі Стара Рафалівка

Ремонт моста через річку Стир у селі Стара Рафалівка

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень