"Князєв і Луценко, мені боятися?": рівненська журналістка про ДТП, скоєну водієм-мажором (ВІДЕО)

Вона розповіла більше подробиць про цю аварію, яка схвилювала рівнян і не тільки

Про цю сьогоднішню ДТП у Рівному ми розповідали у публікації "Мені пох... Батя всьо парішає": п'яний водій-мажор скоїв ДТП у Рівному, постраждала жінка

Рівненський журналіст, продюсер філії ПАТ "НСТУ "Рівненська регіональна дирекція" Інна Білецька у Фейсбук через цю ДТП і її винуватця звернулася до керівництва правоохоронними органами держави. Подаємо текст без змін:

Інна Білецька
Це Андрій. У Андрія вилучили посвідчення водія. У Андрія немає техпаспорта. Андрія вчетверте оформляють по 130-ій. Сьогодні це ДТП і 2,14 проміле алкоголю. Раніше були наркотики.

 

Андрій під нічним домашнім арештом. З 22 до 7 год. ДТП скоює в 6:50. Чоловік, в чию машину він в‘їхав, минаючи перехрестя на червоний сигнал світлофора, каже, що автомобіль не підлягає відновленню.

 

Я питаю Андрія, що він вживав – алкоголь чи наркотики. Андрій каже, що і алкоголь, і наркотики. А ще Андрій каже, що його відпустять, а мені - п.зда. Каже, що дасть пару доларів хлопцям, і мене уб‘ють. І Андрій не боїться. Бо після трьох 130-х він досі за кермом. І йому нічого не є.

 

Від нього дуже смердить алкоголем і йому байдуже. Прізвище Андрія – Бузинарський. Його тато очолював Український вибір Медведчука на Рівненщині. А на початку війни – відділ спецоперацій МВС. Його тато постріляв з вогнепальної зброї людей на трасі Київ-Чоп. І йому нічого не було.

 

Юрій ЛуценкоСергій Князєв, мені боятися? В цій країні можуть дати раду хоча б таким?

 

Це тільки частина відео.

 

І головне, те, що він вчудив – це адмінвідповідальність. Додому хлопчик піде. Мішати алкоголь з наркотиками. Приторговувати. Знайде іншу машину і поки когось не уб‘є, нічо не буде.

 

Хоча депутат днями убив і теж п‘яний, і влетів хіба шо на капусту.

Як спілкується Андрій Бузинарський після скоєної ДТП - видно на відео внизу:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень