Клопотенко, Джамала та кіт Степан отримали «Оскар для блогерів» (ФОТО)

Найпрестижніша нагорода світового блогінгу

Вчора, 18 травня в Каннах відбулася четверта церемонія премії “World Influencers and Bloggers Awards”.

Її вручають найвпливовішим та найвизнанішим блогерам року з усього світу. Цьогоріч статуетки отримали й українці.

Поряд зі світовими інфлюенсерами Хабі Ламе, Ніккі Туторіалс, Мадаліною Генеа володарями престижної статуетки WIBA стали Кіт Степан із Харкова, Євген Клопотенко та Джамала.

Премію, яку з легкої руки журналістів охрестили «Оскаром для блогерів», — це багатомільйонна нагорода. Її традиційно вручають особам, які розповідають про важливі соціальні питання.

Мета цієї події — допомогти інфлюенсерам бути почутими та заохотити їх до глобального діалогу. WIBA вважається найпрестижнішою нагородою для найкращих лідером думок з усього світу. Вона вручається з 2019 року під час Канського кінофестивалю.

WIBA-2022 була націлена на те, щоб привернути увагу всього світу до викликів сучасності — цінності людського життя та питань миру. Цього року через повномасштабну війну Росії проти України формат гала-нагородження було змінено на акцію зі збору коштів для підтримки українських благодійних організацій, які займаються гуманітарною, освітньою та психологічною допомогою дітям.

Кіт Степан виклав на своїй інстаграм-сторінці фото з нагородою, подякував усім і написав, що він дуже щасливий.

Джерело: tochka.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень