

Я топлю за свідоме харчування (с)
Відомий український кулінар Євген Клопотенко, на якого після впровадження нового шкільного меню посипався хейт, на своїй сторінці у Facebook розповів про суть правильного харчування.
Він каже, що для правильного харчування потрібно розуміти свій організм та знати навіщо вживаєте той чи інший продукт.
От нах@ра вам потрібне правильне харчування, якщо ви кинулися у нього без розуміння власного організму?
Тому я топлю за свідоме харчування. Це коли ви їсте те, що вам хочеться, проте чітко знаєте про наслідки. Тобто можете відповісти, навіщо вам зараз певний продукт, і як це вплине на ваші емоції та організм.
Бо цього свідомого елемента іноді не вистачає навіть у людей, що пішли, як їм здається, по принципах правильного харчування, – розповів кулінар.
Він також зауважив, що, наприклад, цукор не вбиває, а дає енергію.
Однак для цього його треба їсти у межах норми. І це стосується усіх харчових продуктів.
Від переїдання цукру не помрете одразу, і вас, можливо, підкосить екологія, але чому б не прожити це життя свідомо. Те саме стосується й іншої їжі. Хочете круасан на ніч – взагалі окей.
Не забороняйте собі. Бо якщо будете забороняти, то ви від цього станете негарними, адже ваше обличчя буде похмурим. А якщо з'їсте, коли хочете, то у цей момент ви зробите дещо прекрасне для себе, ви створите щастя.
Проте, якщо це повторювати щодня протягом тижня, то тоді ви станете трішки важчими, – зауважив Євген Клопотенко.
Він наголосив, що потрібно розуміти міру і наслідки. харчування, потрібно вчитися думати про їжу. Клопотенко поділився, що раніше їв все та не переживав щодо цього. Однак зараз харчується усвідомлено.
Я вивчив питання продуктів, їм більше овочів, чергую м'ясо з рибою, не їм цукор з хлібом у скажених дозах (типу один шматочок замість п'яти).
Ніяких складних маніпуляцій, і маю схемку, що особисто мені підходить. А ви слідкуйте за собою, коли їсте, та шукайте власну схемку. А якщо маєте на меті вплинути на своє здоров’я через їжу, то тоді здавайте аналізи та консультуйтеся з відповідними спеціалістами.
Радіо Трек: НОВИНИ
7 безглуздих шкільних предметів, яким навчали у СРСР
Найкращі дружини за датою народження
Що сталося з Ані Лорак після весілля: друг зрадниці розповів правду
Не лише ціною: чим відрізняється хек від минтая — проста відповідь
Весна 2025 принесе їм доленосні зміни: Три знаки Зодіаку, життя яких зміниться у другій половині березня
Серце лося: скандал із Клопотенком і «червонокнижним» м’ясом
При застуді харчуватися треба за певними правилами. Зокрема без м’яса
Це ще не кінець: Клопотенко знову розробляє нове шкільне меню
Модні, але шкідливі: нутриціолог назвала ТОП-8 дарма розрекламованих продуктів
«Діти - голодні»: чому на Рівненщині не задоволені новим шкільним меню
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415