«От нах@ра вам потрібне правильне харчування»: Клопотенко заматюкався і поділився «криком душі» щодо харчування

Я топлю за свідоме харчування (с)

Відомий український кулінар Євген Клопотенко, на якого після впровадження нового шкільного меню посипався хейт, на своїй сторінці у Facebook розповів про суть правильного харчування.

Він каже, що для правильного харчування потрібно розуміти свій організм та знати навіщо вживаєте той чи інший продукт.

От нах@ра вам потрібне правильне харчування, якщо ви кинулися у нього без розуміння власного організму?

 

Тому я топлю за свідоме харчування. Це коли ви їсте те, що вам хочеться, проте чітко знаєте про наслідки. Тобто можете відповісти, навіщо вам зараз певний продукт, і як це вплине на ваші емоції та організм.

 

Бо цього свідомого елемента іноді не вистачає навіть у людей, що пішли, як їм здається, по принципах правильного харчування, – розповів кулінар.

Він також зауважив, що, наприклад, цукор не вбиває, а дає енергію.

Однак для цього його треба їсти у межах норми. І це стосується усіх харчових продуктів.

Від переїдання цукру не помрете одразу, і вас, можливо, підкосить екологія, але чому б не прожити це життя свідомо. Те саме стосується й іншої їжі. Хочете круасан на ніч – взагалі окей.

 

Не забороняйте собі. Бо якщо будете забороняти, то ви від цього станете негарними, адже ваше обличчя буде похмурим. А якщо з'їсте, коли хочете, то у цей момент ви зробите дещо прекрасне для себе, ви створите щастя.

 

Проте, якщо це повторювати щодня протягом тижня, то тоді ви станете трішки важчими, – зауважив Євген Клопотенко.

Він наголосив, що потрібно розуміти міру і наслідки. харчування, потрібно вчитися думати про їжу.  Клопотенко поділився, що раніше їв все та не переживав щодо цього. Однак зараз харчується усвідомлено.  

Я вивчив питання продуктів, їм більше овочів, чергую м'ясо з рибою, не їм цукор з хлібом у скажених дозах (типу один шматочок замість п'яти).

 

Ніяких складних маніпуляцій, і маю схемку, що особисто мені підходить. А ви слідкуйте за собою, коли їсте, та шукайте власну схемку. А якщо маєте на меті вплинути на своє здоров’я через їжу, то тоді здавайте аналізи та консультуйтеся з відповідними спеціалістами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень