Кавказький перчик на зиму: пекуча смакота, яка потішить у холодну пору (РЕЦЕПТ)
Дуже цікава та смачна заготовка, яка не залишить байдужими любителів гостренького
Інгредієнти:
- перець пекучий - 1,5 кг
- олія - 2 стакани
- петрушка - 1 пуч.
- сіль - 1 ст.л. (неповна)
- цукор - 2 ст.л.
- спеції (хмелі-сунелі) - 3 ч.л.
- оцтова есенція (70%) - ½ ч.л.
Приготування:
Перець промити і видалити плодоніжку. У сотейник або глибоку сковороду налити олію, нагріти й опустити туди перець, посолити, всипати цукор і добре перемішати.
Тушкуємо на середньому вогні, періодично помішуючи. Щойно перець почне ставати м'яким, додати спеції, оцет і крупно розрізану петрушку, перемішати і тушкувати ще 10-12 хв.
Розкласти, трохи утрамбовуючи, по стерилізованих банках і закатати. Перевернути до повного охолодження.
Взимку можна їсти з картоплею або додавати в супчики і салати
Радіо Трек: НОВИНИ