Що думають виборці про приховану судимість Іванісова (ФОТО)

Досліджували в ОА

Про скандал з Романом Іванісовим ми писали тут. 

Втім, до питання поставилися серйозно в ОА.

З 22 листопада по 28 листопада 2019 року Центр соціальних досліджень Національного університету «Острозька академія» та Острозька міська громадська організація «Школа політичної аналітики «Поліс» провели власне опитування громадської думки щодо скандалу навколо судимості народного депутата від 153 виборчого округу Романа Іванісова.

Методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) опитано 1266 респондентів, що мешкають на території 232 виборчих дільниць (крім спеціальних дільниць) 153 виборчого округу (місто Острог, частина міста Рівного (виборчі дільниці № 560975 – 560983), Гощанський, Корецький, Острозький, Рівненський райони) за 3-х ступеневою стохастичною вибіркою, що репрезентативна для населення України віком від 18 років.

Метод дослідження: маршрутне опитування за місцем проживання респондента.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95) не перевищує 2,8% для загальних результатів, повідомив заступник директора Центру соціальних досліджень Національного університету «Острозька академія» Віталій Лебедюк.

За результатами опитування 62,7% опитаних безумовно чули про скандал навколо судимості народного депутата Романа Іванісова. Ще 20,2% зазначили що скоріше чули про згадану ситуацію. Лише 7,8% зазначили, що зовсім не чули про скандал навколо судимості, а 5,6% – не виявили бажання відповідати на дане питання.

За результатами опитування 76,7% виборів 153 виборчого округу негативно ставляться до приховування інформації щодо погашеної судимості обраного ними народного депутата. Ще 21,6% опитаних байдуже ставляться до приховування даної інформації.

Якщо розрахувати відсотки по відношенню до тих, хто безумовно чув та скоріше чув про скандал навколо судимості народного депутата Романа Іванісова, то отримаємо наступні результати.

Оцінюючи ситуацію навколо скандалу щодо судимості народного депутата Романа Іванісова, 78,3% респондентів 153 виборчого округу вважають, що необхідно скласти мандат народного депутата, а залишитись народним депутатом лише 2,6%. Для 19,1% опитаних байдуже які дії вчинить Роман Іванісов в даній ситуації. 

Нагадаємо, що Іванісов запевняв, що інформація про його судимість - фейк, за публікацію якого заплатили великі гроші. Але згодом жертва нардепа розповіла про подробиці згвалтування. Після цього Зеленський обіцяв, що змусить Іванісова скласти мандат. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень