Іванісов відповів на «зґвалтування неповнолітньої» (ФОТО)

«За це заплатили великі гроші»

Нардеп "Слуги Народу" від округу №153 Роман Іванісов

Романа Іванісова, нардепа від «Слуги народу», звинувачують у прихованні факту судимості.

Судимості за зґвалтування неповнолітньої і приховуванні цього факту від ЦВК під час виборів.

Нагадаємо, на цих виборах Іванісов пройшов до Верховної Ради від 153-го округу Рівненщини і зараз є членом Комітету Ради з питань антикорупційної політики.

Нині в ЗМІ розвивається скандал навколо начебто зґвалтування Іванісовим неповнолітньої. Низка інтернет-ресурсів навіть публікують фото відповідних документів, датовані 90-ми роками:

[media=161862][media=161865]

Зокрема, на сайті «Аргументум» вказують, що у квітні 1996-го Іванісова начебто засудили до 2,5 років виправно-трудових колоній загального режиму за статтями «зґвалтування неповнолітньої» і «зґвалтування неповнолітньої неприродним шляхом». Ув'язнення нардеп нібито відбував у Маріупольській ВТК Донецької області, йдеться у повідомленні.

[media=161864][media=161863]

Ми зв’язалися з народним обранцем і поцікавилися цією ситуацією. За словами Іванісова, інформація про його судимість – фейк і проплачений недоброзичливцями «вкид»:

- Це все замовний матеріал з російських ресурсів. Хтось заплатив великі гроші і в американському Сан-Франциско застосували сервер, через який російські ЗМІ і почали це все поширювати. На це витратили понад 100 тис. доларів – це майже 2,5 млн. грн.

 

Зараз вся ця інформація спростовується - вона до мене не має жодного відношення. Судимостей у мене немає, до кримінального світу я взагалі ніколи відношення ніякого не мав.

Скрін з фейсбук-сторінки нардепа. Фото з частиною довідки про відсутність судимості

Нардеп каже, що вже написав заяву до СБУ. На його думку, дезінформацію про нього поширюють через професійну діяльність – не лише як члена Парламенту, а й як антикорупціонера:

- Я не знаю ще, хто це міг зробити, але судячи з того, над якими питаннями я працюю, це багато хто міг бути. Я працюю по потужних корупціонерах, які дуже великі гроші крали у нашій державі. Я думаю, що мотивів у них всіх вистачало, але конкретних здогадок у мене немає.

 

Я не буду зупинятися на цьому, я нічого не боюся, «грязь» буде литися і надалі, але корупцію я на Рівненщині, принаймні, якщо не у всій Україні, знищу повністю.

Між тим, «інформаційну атаку» міг спровокувати навіть нещодавній скандал з корупцією у Держгеокадастрі Рівненської області – цього варіанту Іванісов теж не відкидає.

Читайте також: Прем'єр-міністр відсторонив від роботи першого заступника Держгеокадастру Рівненщини

                              Назвали суми хабарів, які брали у Держгеокадастрі Рівненщини за оформлення землі (ВІДЕО)

Додамо, що нашим колегам з «УНН» інформацію про судимість народного депутата Романа Іванісова правоохоронці таки підтвердили.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень