Назвали суми хабарів, які брали у Держгеокадастрі Рівненщини за оформлення землі (ВІДЕО)

На урядовій нараді, яка відбулася сьогодні

Розміри хабарів озвучив депутат Верховної Ради від Рівненщини Роман Іванісов (на фото вгорі) 

У нас є кричущий випадок. Є такий начальник Держгеокадастру пан Мигаль. Як процитувало польське агентство ЗМІ, являється символом української корупції. Є його заступник пан Дубич такий. Де він? Можна побачитися? (Звертається до Дубича) То шість депутатів Верховної Ради вважають вас бандою. Ви за три роки знищили мою Рівненщину.

 

Понад 100 звернень до Генерального прокурора до Прем’єр-міністра. Рвуть землю, підробляють документи, немає рішення сільських рад. І це постійно. Пан Дубінський казав про 400-500 доларів. У нас це постійно. У нас 400 доларів беруть за переоформлення кожної сотки. Зобов'язують давати хабарі Роману Мигалю в  розмірі 450 доларів за сотку квадартних метрів через адвокатів, щоб змінити цільове призначення. І так іде постійно.

Я звертаюся до Прем'єр-міністра, я прошу Вас від шести народних депутатів Рівненщини створити негайно комісію і зробити аудит, повністю перевірити весь Держгеокадастр Рівненщини за останні три роки.   

Детальніше - на відео внизу:

Нагадаємо, що після наради Прем'єр-міністр Олексій Гончарук відсторонив першого заступника Держгеокадастру Рівненщини від роботи.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень