«Четверо у мерській Волзі»: жертва Зе!депутата розповіла ТСН подробиці зґвалтування

На час розслідування Іванісов вирішив призупинити членство у фракції «Слуга народу»

Фото ілюстративне

У зґвалтуванні підозрюють нардепа з Рівненщини Романа Іванісова. Не просто згвалтуванні, а «неприродним способом». І не лише у цьому, а й у судимості. Більше про це знайдете тут:

Іванісов відповів на «зґвалтування неповнолітньої»

Через такі закиди і купу «фактів» різного сорту минуле народного обранця почали детально вивчати правоохоронці, повідомляє ТСН.

Так, вчора генпрокурор Руслан Рябошапка сказав, що в Іванісова начебто дійсно є погашена судимість. Втім, пізніше у пресслужбі ГПУ зробили уточнення і спростували заяву Рябошапки - там наголосили, що перевірка й досі триває.

Між тим...

Злочин депутата і борця з корупцією ТСН підтвердила начебто сама жертва зґвалтування. Вона розповіла подробиці події, яку все життя намагалася забути.

Дівчині було 25 років і вона вже мала маленьку дитину. Жертву, за її словами, силоміць затягнули до авто четверо хлопців, які почали  тягати її за волосся, бити і ґвалтувати:

Це дійсно було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягнули мене до авта, вони за волосся мене тягнули, у мене вся голова була «синя» - у синцях, це все було, - розповіла жінка.

За її словами, злочин набув розголосу у Куйбишеві, де все і сталося. У рідному місті її цькували, постійно тиснули, а справу намагалися «зам’яти», адже серед ґвалтівників був син мера:

В машині було четверо людей – двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається. Їх було четверо, серед них був син мера Бердянська, прізвище я вже не пригадаю. Справу вели запорізькі слідчі, саме з Запоріжжя, тому що в Куйбишеві в нас все хотіли зам’яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно «жертву ґвалтували у мерській Волзі». Всі у Куйбишеві про це знали, в мене тут плювали...

 

Всі четверо отримали різні терміни, і жоден не відсидів свій термін повністю. Тому, що вони до мене приїздили по черзі кожного дня, дзвонили, тероризували. Через цей тиск я писала якісь прохання, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так прагнула все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелось змінити через це, і багато інших неприємностей пережила, - розповіла жертва насильства.

Роман Іванісов

Поки що Іванісов вирішив тимчасово призупинити своє членство у фракції «Слуга Народу» і чекатиме, доки доведуть його (не)судимість.

Додамо, що стаття за згвалтування неповнолітньої та згвалтування групою осіб - одна і та ж.

А тим часом у Мережі вже з'явився такий собі «указ про помилування Іванісова» Кучмою:

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень