У дубенчанина на Рівненщині обікрали автомобіль і залишили гранатомет (ФОТО)

Протитанковий

18 листопада близько 15-ї години до поліції надійшло повідомлення від 69-річного дубенчанина про крадіжку із його гаража на вулиці Добролюбова.

Крім того, в його а також виявлений у його автомобілі предмет, схожий на гранатомет. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини.

Слідчі та вибухотехніки на місці події встановили, що у багажнику «ВАЗ 2106» й справді знаходиться ручний протитанковий гранатомет. Зброя нині на експертизі.

Крім того, невідома особа пошкодила замок на дверях гаражного приміщення, викрала акумулятор, задні ліхтарі та бампер транспортного засобу. Як повідомив правоохоронцям дубенчанин, у гараж він навідувався три тижні тому, а до небезпечної знахідки не має жодного відношення.

За фактами крадіжки із проникненням та незаконного поводження із боєприпасами вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 185 та 263 Кримінального кодексу України. Слідчі дії наразі тривають. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень