«Не мали права затримувати»: у поліції прокоментували факт проникнення до книгарні Рівного

Чи був це злодій - встановлюють

Ми писали, що у ніч проти суботи зловмисник проник у нову книгарню комунального підприємства обласної ради «Рівнекнига», що в інституті післядипломної педагогічної освіти на вулиці Чорновола. 

Речник облуправління поліції Антон Крук розповів таке:

Повідомлення про те, що на Чорновола розбили скло і проникли у книгарню, надійшло на «102» 16 листопада о 3 годині ночі. Поліцейські за цією адресою виявили пошкоджене віконне скло. Причетність до цього правопорушення 21-річного чоловіка, якого застали на місці події, зараз перевіряють. За результатами перевірки будемо приймати якесь рішення.

Антон Крук сказав, що

парубок відмовився від проходження медобстеження на вміст в організмі  алкоголю.

На питання, чи справді його відпустили з поліції, речник поліції пояснив, що

затримувати вони мають право людину тоді, коли вона вчинила тяжкий злочин, чинить активний опір тощо. А розбите вікно – не є підставою для затримання. Тому парубка доставили у поліцію, опитали і відпустили.

Зараз матеріали цієї справи перевіряють. Якщо буде встановлено, що завдано матеріальних збитків на певну суму, і причетна до цього саме ця людина, то поліцейські цей випадок зареєструють і притягнуть зловмисника до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень