У Рівному злодій заліз у книгарню

У ніч з п’ятниці на суботу

Це було десь  між 2 та 4 годинами ночі. Зловмисник проник у нову книгарню комунального підприємства обласної ради «Рівнекнига», що в інституті післядипломної педагогічної освіти на вулиці Чорновола. Це помітив сторож інституту. 

Детальніше розповів директор "Рівнекниги" Олександр Савчук:

Були вибиті двері і вікна, що виходять в сторону басейну «Авангард». Виїхала туди патрульна поліція. Було затримано людину. Там же була швидка, яка сказала про те, що він може оцінювати всі свої дії і не є в стані алкогольного сп'яніння.  

За словами Олександра Савчука, зловмисник – це 19-20-річний парубок. З поліції його відпустили. Пояснили, що чи то за ним мама приїхала, чи викликала йому таксі і він поїхав сам. В поліції також, каже директор «Рівнекниги», сказали, що зловмисник був сильно п'яний, порізаний і не міг ходити. Така суперечлива інформація від поліції, на його думку, виглядає доволі дивно.

Чи встиг парубок щось вкрасти з книгарні – ще з’ясовують. Олександр Савчук вважає, що проникнення у книгарню скоїли на чиєсь замовлення.   

Як цей випадок прокоментувалаполіція - ми писали тут.

Нагадаємо, що ми повідомляли, що раніше було кілька спроб проникнення у книгарні "Рівнекниги" у центрі міста. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень